Vragen over geboortekaartjes en enveloppen

*Een kleine aanpassing op je geboortekaartje is gratis. Wat houdt deze gratis aanpassing precies in?
Wat nou als je een leuk geboortekaartje ziet, maar deze is net niet jouw kleur. Dan kunnen wij dit gratis voor je aanpassen. Soms is het lastig om in te schatten of iets een kleine of grote aanpassing is. Twijfel je? Dan kan je ons een mailtje sturen en wij zullen je vraag beantwoorden.

Wat is een all-in-one-prijs?

De kosten die je bij een artikel ziet staan zijn een all-in-one-prijs. Oftewel: in deze prijs zijn de drukkosten + enveloppen + (gratis) verzendkosten in heel Nederland doorberekend. Er komen dus geen onnodige kosten bij ( goed om te weten ). Bijvoorbeeld: € 2,12 is de stuksprijs bij een afname van 100 geboortekaartjes.

Voor verzendkosten naar België zijn wij genoodzaakt om € 5,- verzendkosten door te berekenen. 

Waarom kan ik alleen vanaf 50 geboortekaartjes bestellen?
Door een minimale afname van 50 stuks kunnen wij de prijs scherp houden. En dat is voor jou natuurlijk alleen maar gunstig. Bij lagere oplages wordt de stuksprijs per geboortekaartje erg hoog.

Ik wil diverse teksten op mijn geboortekaartje
Dit kan! Tegen een kleine vergoeding kunnen wij diverse teksten op je geboortekaart zetten. 

Waarom gaan de geboortekaartjes per 25?
Dit komt omdat wij met een huisdrukker werken die per 25 stuks kan drukken.

Kan ik een papieren proefkaart aanvragen?
JA DOEN! Wij willen graag dat je verliefd wordt op je favoriete geboortekaartje. Met een echt kaartje kan je thuis de kleuren, papierkwaliteit, envelop en het formaat op het gemak bekijken. 

Kan ik meerdere proefkaarten aanvragen?
Jazeker! Per postadres versturen wij gratis 1 proefkaart. Meerdere geboortekaartjes zien? Dan kan! Wij kunnen je deze extra proefkaartjes per e-mail toe sturen.

Kan ik de enveloppen op voorhand krijgen?
Jazeker! Tijdens het bestelproces kan je aangeven om de enveloppen eerder te ontvangen. Zodat je deze al vooraf kunt schrijven. ( Heb je wat te doen tijdens je verlof :). Er wordt een meerprijs van € 12,50 gerekend.

Is het mogelijk om een andere envelop te bestellen?
Dat kan. Wij werken standaard met mooie witte bijpassende enveloppen. Speciaal geselecteerd bij iedere collectie. ( deze envelop is gebaseerd op de all-in-one-prijs )Wil je een andere kleur envelop? Laat het ons even weten. Dit kan via het bestelformulier of stuur een e-mail naar info@gaafkaartje.nl. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen bekijken wij of jouw wens mogelijk is. Voor een andere envelop wordt er een meerprijs berekend.

Wat is een op maat gemaakte papieren proefkaart?
Dit is jouw favoriete geboortekaartje met jouw gegevens er op gedrukt. Je ontvangt dus per post een echt geboortekaartje. Leuk, als je alvast een echte versie thuis wilt hebben of als je de kleuren wilt controleren.

Wil je een op maat gemaakte proefkaart ontvangen? Dit kan je aangeven tijdens het bestelproces. Omdat dit papieren proefkaartje speciaal voor jou wordt besteld bij de drukker zijn er kosten aan verbonden. Eenmalige meerprijs € 12,50.

Is het ook mogelijk om een extra (kraamborrel)kaartje te laten ontwerpen?
Ja dit kan, geef je wensen aan in het bestelformulier of stuur een e-mail naar info@gaafkaartje.nl

Ik heb een kortingscode ontvangen, kan ik deze overal voor gebruiken?
Deze kortingsvoucher kan je gebruiken op alleen de drukkosten van de geboortekaartjes. Dit geldt niet voor een op maat gemaakt ontwerp! Wel op de drukkosten.

Vragen over bestellen

Hoe bestel ik een geboortekaartje?

 1. Je hebt je favoriete geboortekaartje gevonden.
 2. Geef aan hoeveel stuks je wilt bestellen.
 3. Wanneer wil je de enveloppen ontvangen?
 4. Wil je wel of niet een op maat gemaakte proef per post ontvangen?
 5. Wanneer je dit alles hebt ingevuld voeg je de bestelling toe aan je winkelwagen.
 6. Selecteer de betaalwijze: betalen na goedkeuring, van je op maat gemaakte offerte.
 7. Klik op bestelling afronden.
 8. Vul je contactgegevens in en de tekst die je op je geboortekaartje moet komen en/of eventuele wensen.
 9. Bestelling afgerond! Ontvang binnen 1 werkdag de maat gemaakte offerte per e-mail en een veilige betaallink of via overboeking.

Wat moet je nou precies doen bij het bestellen van je geboortekaartjes?
Wij hebben een mooi stappenplan voor je gemaakt met fijne icoontjes, zodat het je allemaal duidelijk wordt.
GA NAAR HET STAPPENPLAN >>

Geslacht van je kindje nog onbekend? 
Spannend! We zetten 2 proefkaartjes voor je klaar. We horen graag om welk extra kaartje het gaat. Dit kan je invullen tijdens het bestelproces.

Wat is een op maat gemaakte offerte?
Wellicht heb je extra wensen voor je geboortekaartje? Bijvoorbeeld een (kraamborrel)kaartje of een andere kleur envelop. Deze wensen kan je tijdens het bestelproces invullen. A.d.h.v. de eventuele extra wensen passen wij de offerte aan. Uiterlijk 1 werkdag na het plaatsen van je bestelling sturen wij je de aangepaste offerte toe. Mocht deze akkoord zijn dan kan je direct betalen via meegestuurde veilige betaallink.

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Alle geboortekaartjes bij ons zijn maatwerk, ieder kaartje is gepersonaliseerd speciaal voor jou. Nadat je de laatste gegevens hebt doorgegeven, via e-mail of Whatsapp, nemen wij deze precies zo over en sturen wij dit bestand naar de drukker. Op deze manier kunnen er geen foutjes insluipen. Helaas is het niet mogelijk om de bestelling retour te sturen. Heb je nog een vraag over je bestelling? E-mail ons, wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent.

Vragen over betalen & verzenden

Baby geboren? Hoe geef ik de juiste gegevens door?
Ontvangen wij voor 09.30 uur de juiste gegevens dan worden deze nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.
Nadat je deze informatie hebt doorgegeven ontvang je een bevestiging en gaat je geboortekaartje meteen naar de drukker!

Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling in huis heb?
Ontvangen wij voor 09.30 uur de juiste gegevens dan worden deze nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. In de regel worden ze de volgende werkdag geleverd. Geef je de gegevens vrijdagmiddag of in het weekend door dan wordt de bestelling maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Tijdens feestdagen wordt de bestelling de eerst mogelijke werkdag verstuurd.

Hoe kan ik bij jullie betalen?
Je kan bij ons betalen via een veilige betaallink die wij je per e-mail toesturen. Is de op maat gemaakte offerte akkoord dan kan je dus gebruik maken van deze betaallink. Zodra wij de betaling binnen hebben gaan we aan de slag voor je.

Alle ideal betalingen lopen via de betrouwbare organisatie Mollie. 

Waarom werken wij met een veilige betaallink per e-mail? 
Op deze manier is er ruimte voor speciale wensen en kan dit gelijk meegenomen worden in de op maat gemaakte offerte. ( zie ook wat is een op maat gemaakte offerte? Onder het kopje: vragen over bestellen )

Wat zijn de meerkosten voor het verzenden van een bestelling naar België?
De all-in-one-prijs is gebaseerd op het verzenden van een bestelling in Nederland. De meerkosten voor verzenden naar België zijn € 5,-

Kan ik het pakketje volgen?
Alle bestellingen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Je ontvangt een track & trace nummer om je pakketje te volgen per e-mail.
VOLG TRACK & TRACE >>

Mijn bestelling is niet op tijd geleverd, wat nu?
Als je je geboortekaartjes op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd hebt ontvangen, laat dit ons direct weten via het contactformulier of bel ons ( Debora ) 06 11 20 51 02 . Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het als nog zo snel mogelijk in huis hebt.

Hoeveel postzegels moeten er op mijn geboortekaartje?
Dit is afhankelijk van het gewicht van het geboortekaartje + envelop + eventueel extra kaartjes.

Weeg je gevulde envelop:

 • 0 t/m 20 gram is 1 postzegel
 • 20 t/m 50 gram is 2 postzegels