Walhalla voor zwangeren

Onze eerste zwangerschapsbeurs is een feit. Op woensdagavond 25 mei stonden we op het Baby Time Event in Portugaal. Het kinderdagverblijf SKS Alles Kids was omgebouwd tot een waar walhalla voor zwangeren. 

Gelukkig wisten een hoop zwangere dames het event te vinden, wat erg fijn is als je een kraam vol hebt met geboortekaartjes. Tja we moeten er toch van af zien te komen :).

Na wat spontane en leuke reacties van onze huidige en nieuwste geboortekaartjes. Kwam er een dame van de regio krant ‘De Schakel’ onze geboortekaartjes bekijken. Het leuke was dat de redacteur van de krant zelf ook kindje verwacht. Wat een enthousaisme en een hoop lof had ze over onze ontwerpen. ( Daar worden we heel blij van ). Gelukkig zat haar favoriete geboortekaartje  er ook bij. Wellicht wordt het een combinatie van twee kaartjes, want alles is bij ons mogelijk, van de opgestapelde slakkenfamilie( wat ze vergeleek met haar eigen gezin ) en een geboortekaartje van onze nieuwste collectie “horoscoop”.

Natuurlijk mochten we de dame in kwestie met haar favoriete geboortekaartje fotograferen. Haar collega van de krant maakte vervolgens weer foto’s van onze setting, waarop een medewerker van SKS Alles Kids weer insprong en foto’s maakte van de twee fotografen. Hoe bedoel je ingewikkeld.

Nu maar hopen dat onze ‘ingewikkelde’ foto in de regio krant ‘De Schakel’ komt te staan, want dat zou toch erg leuk zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *